Вдосконалення та стандартизація виробничих процесів у сфері соціального громадського харчування
Ми прагнемо адаптувати та впровадити світові практики та підходи до формування харчової культури населення, з урахуванням індивідуальних відмінностей українців.
Для того, аби ця візія стала реальною, впровадження нових стандартів приготування їжі повинно бути поступовим і починатися з найперших місць соціалізації людини – садочків, шкіл, коледжів та університетів, а також військових і медичних закладів.
NFA – це об’єднання людей, які працюють у сфері харчування – шеф-кухарі, дієтологи, громадські активісти, які не з чуток знають про всі недоліки та здобутки вітчизняної системи забезпечення їжею державних закладів.
МІСІЯ
Наша місія – вдосконалення та стандартизація виробничих процесів у сфері соціального громадського харчування.
ЦІННОСТІ
Основні ціннісні орієнтири асоціації – постійне вдосконалення, критичне мислення, інклюзивність та чуйність.
ЗАВДАННЯ
Створити платформу знань та майданчик для комунікації між професіоналами сфери громадського харчування для того, аби якісно її розвивати. Сприяти перепідготовці професійних кадрів, спрощенні та автоматизації процесів виробництва і контролю якості. Знайти інструменти, які дозволять спростити впровадження системи НАССР та додати інструменти контролю якості та безпеки харчування на всіх етапах виробництва, за рахунок використання можливостей штучного інтелекту.
ОЧІКУВАНИЙ РЕЗУЛЬТАТ
Підвищення стандартів безпеки харчування, що є невід’ємною складовою в досягненні наших цілей, які, в свою чергу, дозволять сповна використати потенціал технологічних досягнень для оптимізації витрат ресурсів.