До Асоціації часто звертаються громади з усієї України, аби отримати консультацію з питань, що стосуються реформи системи шкільного харчування.
Так, 26 січня ми провели zoom-зустріч з директорами дошкільних та закладів загальної середньої освіти Добропільської територіальної громади Донецької області.
Заступник виконавчого директора Асоціації Тетяна Скоропляс розповіла про сучасний технологічний процес, фактори його правильної організації, зокрема правильне зонування, не перетинання виробничих потоків та безпекові норми НАССР.
Крім того ми поділилися лайфхаками та діючими інструментами контролю виробничого процесу для керівників, аби вони змогли якісно його контролювати.
Наголошуємо, що Національна асоціація громадського харчування відкрита до співпраці та консультування усіх охочих, аби разом ми швидше зробили харчування безпечним, смачним, різноманітним та корисним.