15 та 16 лютого у рамках проєкту “Новітні стандарти громадського харчування” відбулись презентації з приготуванням та дегустацією для громад Київщини.
Кожна з презентацій передбачала три частини: теоретичну, практичну та сесію запитання-відповіді. Експерти Національної асоціації громадського харчування розповідали про успішні вітчизняні кейси та світовий досвід у покращенні громадського харчування освітніх навчальних закладів, основи безпекових норм НАССР.
Крім того, показали як пришвидшити процес приготування страв та розширити асортимент, пропрацювали почерговість процесів приготування типового шкільного меню та окреслили «дорожню карту» переходу закладу освіти на сучасний технологічний процес приготування страв.
Вже традиційно шеф-кухарі Асоціації готували, аби після – кожен зміг продегустувати та зрозуміти, що шкільна їжа може бути безпечною, корисною а головне смачною!
На завершення заходів кожного дня відбулись дискусії у форматі “запитання-відповіді”.