Національна асоціація громадського харчування провела презентацію для шести громад у місті Новояворівськ

Для кожного працівника освіти та управлінця є надважливе піклування про здорове харчування учнів у закладах освіти, адже безпосередньо від цього залежить майбутнє дітей. 

Одними з таких є Яворівська, Новояворівська, Шегинівська, Івано-Франківська, Судововишнянська, Мостиська громади, для яких Національна асоціація громадського харчування провела презентацію “Новітні стандарти громадського харчування” у Новояворівській школі №3.

Під час заходу, обговорювали такі теми як сучасний технологічний процес, ефективний контроль і безпека, меню, строки реалізації реформи та культуру здорового харчування загалом. 

Традиційно, шеф-кухарі Національної асоціації громадського харчування приготували обід в асортименті з шести страв для 100 людей за 45 хвилин.

Крім того, формат презентації передбачав дискусію у форматі “запитань-відповідей”, де кожен міг поставити питання, яке турбує.

На завершення форуму відбулось урочисте підписання меморандумів про співпрацю між Національною асоціацією громадського харчування та громадами, аби разом подолати всі труднощі і дійти до омріяного результату – смачного та безпечного харчування наших дітей!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

NFA

Національна асоціація громадського харчування

КОНТАКТИ

РОЗСИЛКА

Залиште свій мейл, щоб бути в курсі подій