Асоціація долучилась до розробки “Посібника для проєктувальників та архітекторів”

Тепер реалізувати сучасний харчоблок стане значно простіше!

У допомозі стане “Посібник для проєктувальників та архітекторів”, до створення якого долучилися і фахівці Національної асоціації громадського харчування.

🟩Правильне зонування

🟩Сучасний технологічний процес

🟩Внутрішнє оздоблення приміщень

🟩Підбір сучасного обладнання

Посібник – це комплекс порад та правил в основі яких лежить сучасний технологічний процес, що забезпечує дотримання норм HACCP та приготування якісної і безпечної їжі в асортименті.

Завантажити та ознайомитись з посібником можна за посиланням: https://www.minregion.gov.ua/…/02/posibnyk_harchoblok.pdf

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

NFA

Національна асоціація громадського харчування

КОНТАКТИ

РОЗСИЛКА

Залиште свій мейл, щоб бути в курсі подій