Відповідно до п.п. 15, 16 Порядку розроблення, введення в дію та перегляду професійних стандартів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 31.05.2017 № 373 Громадська організація «Національна асоціація громадського харчування» пропонує до публічного громадського обговорення проєкт професійного стандарту «Кухар закладу освіти».
👆 ЗАВАНТАЖИТИ Проєкт професійного стандарту «Кухар закладу освіти»
ВІДОМОСТІ ПРО РОЗРОБНИКА ТА КОНТАКТНІ ДАНІ ОСОБИ, ЯКА Є ВІДПОВІДАЛЬНОЮ ЗА РОЗРОБЛЕННЯ ПРОЄКТУ ПРОФЕСІЙНОГО СТАНДАРТУ
Розробник: Громадська організація «Національна асоціація громадського харчування»
Контактні дані особи, яка є відповідальною за розроблення проєкту професійного стандарту:
Сівак Дмитро,+380660988742, d.sivak@snr.org.ua
Іван Янчишин, +380631233233, office@nfa.org.ua (резервні контактні дані)
СТРОК І ФОРМА ПОДАННЯ ПРОПОЗИЦІЙ І ЗАУВАЖЕНЬ
Пропозиції та зауваження приймаються до 05.02.2024 року включно
Форма надання пропозицій: шляхом надсилання пропозицій на електронну адресу відповідальної особи за розроблення професійних стандартів (d.sivak@snr.org.ua).
Рекомендована форма подання – у вигляді порівняльної таблиці:
СТРОК І СПОСІБ ОПРИЛЮДНЕННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ ОБГОВОРЕННЯ
Результати обговорення будуть розміщені на сайті Громадської організації «Національна асоціація громадського харчування» не пізніше, ніж через два тижні після прийняття рішень за результатами обговорення.
РЕЗУЛЬТАТИ ПУБЛІЧНОГО ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ ПРОЄКТУ ПРОФЕСІЙНОГО СТАНДАРТУ:
Добрий день. Працюю в дошкільному закладі міста Києва вже 23 років вихователем. Гарні в нас кухарі звичайно. Але моя думка. Щоб збудували будівлю, як Епіцентр наприклад. І доставка розвозила їжу по закладам.Як в Бучі показували .Це і корисно, і естетично.