Корисний шкільний буфет: фріпси

Всі ми знаємо, як діти люблять картопляні чипси: смажені, хрусткі та такі шкідливі, тому пропонуємо корисну і смачну альтернативу – фріпси.⠀

Що це таке?⠀

Фріпси – тонко нарізані, висушені фрукти.

Готуються вони в спеціальній електросушарці, при низьких температурах, для збереження усіх вітамінів.

Завдяки такому девайсу фрукти рівномірно випаровують вологу та залишаються хрусткими.⠀

Такі чипси можна діткам від 3 років.

⠀Чому це корисно:

▫️відсутність смаження або випікання при приготуванні;

▪️без доданого цукру – природний цукор міститься у фруктах;

▫️не використовуються підсилювачі смаку та аромату;

▪️зберігається природний колір і аромат;

▫️без глютену.⠀

#NFA#НАГХ#Громадське_харчування#Шкільне_харчування

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

NFA

Національна асоціація громадського харчування

КОНТАКТИ

РОЗСИЛКА

Залиште свій мейл, щоб бути в курсі подій