Корисний шкільний буфет: ГОРІХИ

Продовжуємо рубрику «Корисний шкільний буфет» і сьогоднішній наш продукт – горіх.🥜

Всі ми добре знайомі із цими хрумкими плодами, але про їх поживні речовини знає, на жаль, не кожен.

Горіхи – це джерело заліза, селену, цинку, кальцію, магнію та калію.

🌰⠀На що вони впливають?⠀

✔️зміцнення імунітету;

✔️покращення зору та пам’яті;

✔️седативний ефект;

✔️покращена робота кишечника;

✔️внормування гормонального фону;

✔️профілактика атеросклерозу, аритмії та гіпертонії.⠀

Важливо знати!❗️

Горіх – специфічний плід, який окрім всіх своїх корисних властивостей є сильним алергеном.

Саме тому їх забороняють вживати дітям до 3 років.⠀

#НАГХ#NFA#Громадське_харчування#Шкільне_харчування

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

NFA

Національна асоціація громадського харчування

КОНТАКТИ

РОЗСИЛКА

Залиште свій мейл, щоб бути в курсі подій