Новий шкільний харчоблок за сучасними стандартами у Станиці-Луганській

28 вересня 2021 року відбулось урочисте відкриття оновленого харчоблоку в Кіндрашівській ЗОШ смт. Станиця-Луганська (Луганська область).

Переоснащення закладу відбулося з допомогою МБФ Жовто-Блакитні Крила/Yellow-Blue Wings у партнерстві з Kinderhilfswerk ChildFund Deutschland, за фінансової підтримки Bundesministerium für wirtschaftliche Zusammenarbeit und Entwicklung (BMZ).

Експерти Національної асоціації громадського харчування підтримували заклад на всіх етапах переходу до сучасного технологічного процесу, створювали план переоснащення харчоблоку, консультували в правильності підключення оновленого устаткування тощо.

Фінальним акордом змін стало навчання для працівників кухні від шеф-кухарів Асоціації – Олексія Глущенко та Романа Коломойця по роботі з сучасним технологічним обладанням.

На відкриття їдальні завітали: Генеральний консул ФРН на Донеччині – Таня Байєр, Керівник департаменту країн Східного партнерства – доктор Bohdan Androshchuk, директор МБФ “Жовто-Блакитні Крила” – Людмила Чуркіна з усією командою та представники місцевої влади, для яких експерт Асоціації, Олександр Хмаренко провів детальну екскурсію оновленим харчоблоком школи.

А заступник виконавчого директора асоціації, Тетяна Скоропляс, презентувала сучасну модель технологічного процесу приготування їжі в освітньому закладі та розповіла чим це полегшить роботу працівникам кухні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

NFA

Національна асоціація громадського харчування

КОНТАКТИ

РОЗСИЛКА

Залиште свій мейл, щоб бути в курсі подій